Az ágaprítás, gallyaprítás, erdészeti szárzúzó általánosságban

A fakivágás után az ágak elszállítása gondot és költséget okoz. Erre a legpraktikusabb megoldás az ágaprítás, gallyaprítás.

A keletkező faapríték kiválóan alkalmazható komposztáláshoz, mulcsozásra, talajtakarásra, vagy akár tüzelésre is.

Az ágaprítás egy hatékony megoldás mindenféle helyszínen, utak mentén, közüzemi hálózat környékén, parkokban, erdős területen is egyaránt. Elsődleges működési területünk Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye, de vállalunk megbízást Heves megyében, Nógrád Megyében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Hajdú-Bihar megyében, Jász-Nagykun szolok megyében és Pest megyében is.

Fő profilunk, a kiemelkedő szakértelmet igénylő, nagy volumenű munkák gyors és hatékony elvégzése!

Önrakodó ágaprító

A Jenz HEM 540 kimagaslóan nagy teljesítményű, ezért rendkívül gyors és költséghatékony. A munkaterületre kijuttatása egyszerű, a depóniák közötti esetlegesen nagyobb távolságokat is könnyen és gyorsan megteszi. Ha pedig nagyobb volumenű munkáról van szó, egyértelműen ez a megfelelő választás. Mivel önrakodó, így az összekészített depóniákat könnyen és gyorsan feldolgozza. Nagy átmérőt is képes felaprítani. Az összkerékhajtásnak és a differenciálzárnak köszönhetően megbírkózik a nehezebb terepviszonyokkal is. Optimalizált előtolóasztallal rendelkezik, amely különösen alkalmas terjedelmes anyagokhoz mint a cserje, bozót, lombkorona, mivel tölcsérszerű alakjával a bemeneti anyagot egyenesen a behúzóhengerek felé irányítja.

 

A maximális megengedett átmérő keményfánál 42 cm és puha fánál 56 cm.

 

Aprítógép
Ágaprító lánctalpas

Lánctalpas ágaprító

A JENSEN A 540 Spider lánctalpas aprítógép tökéletes megoldás a nehezen megközelíthető, vagy szűk helyekhez. Megbirkózik a rossz talajviszonyokkal, nagy dőlésszöggel. Utánfutóval szállítható a munkaterületre, ahol önjáróan tud közlekedni. Praktikusan alkalmazható az elszórt depóniákban lévő aprítandó anyagokhoz is, mivel egyszerűen és külső segítség nélkül önjáróan manőverezik.

A maximális megengedett átmérő 20 cm

Befogadóképesség:  210 mm x 190 mm

Utánfutóra szerelt ágaprító

A Vermeer BC 190 XL utánfutós aprítógép kialakításából adódóan a munkaterületre könnyen szállítható, ott könnyen mozgatható. Szállítása nagyobb távolságokra is gazdaságos, közepes volumenű feladatokhoz is. Gyors, és hatékony megoldás.

A maximális megengedett átmérő 20 cm

Befogadóképesség: 203 mm x 305 mm

Ágaprító utánfutóra szerelt
Aprítógép kardánhajtású

Kardánhajtású aprítógép

A SCHLIESING 550 ZX egy nagy teljesítményű kardánhajtású aprítógép ami megbírkózik a nagyobb átmérőjű ágakkal is. Traktorra szerelt, így a helyszínen könnyen mozgatható. A traktor szállítása nagyobb távolságokra nagyobb volumenű feladatokhoz gazdaságos. Az erős meghajtás miatt hatékony, gyors munkavégzésre alkalmas.

A maximális megengedett átmérő 30 cm

Befogadóképesség: 340 mm

Keressen minket bizalommal

Soós János – Cégvezetés

+3630/967-91-51

Bóta Nándor – Munkafelvétel

+3630/967-91-71

Írjon nekünk

8 + 8 =